Diyanet Açıkladı! 16 Türk Hacı Hayatını Kaybetti

Diyanet İşleri Başkanlığı Mekke Koordinasyon ve İskan Ekip Başkanı olan Remzi Bircan, 2018 yılında toplam 16 Türk hacı adayının çeşitli sebeplerle hayatını kaybettiğini söyledi.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 21:13
Diyanet Açıkladı! 16 Türk Hacı Hayatını Kaybetti

Diyanet İşleri Başkanlığı Mekke Koordinasyon ve İskan Ekip Başkanı olan Remzi Bircan, 2018 yılında bugüne kadar 16 hacı adayının sıcak ve farklı sebeplerden hayatını kaybettiğini belirterek, "Hem Türkiye'de hem Cidde'de hem de Medine'de sağlık merkezlerimiz yer almaktadır.

Sağlık her şeyin başıdır. Özellikle sıcak bir ortamda bulunuyoruz. Mekke-i mükerremede toplam 402 kişi sağlık personelimiz hizmet vermektedir. Medine'yi münevverede de sağlık ekiplerimizin sayısı ise 88'dir. Bugün itibariyle muayene olan hacı sayımız 23 bin 391 kişidir. Otellerimizden ambulansla alınarak, hastaneye götürüler hastalarımızın sayısı 333'dür. An itibariyle hastanemizde yatan hasta sayısı 208 civarında dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mekke Koordinasyon ve İskan Ekip Başkanı Remzi Bircan, bu yıl 16 hacı adayımız da ne yazık ki hayatını kaybetti" ifadelerini kaydetti.

banner119
Anahtar Kelimeler:
HacDiyanet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108