Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 33 gözaltı

Şanlıurfa’da Eyyübiye ilçesinde gerçekleştirilen, 200 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda 33 şüpheli gözaltına alındı.

16 Şubat 2022 Çarşamba 12:36
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 33 gözaltı

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, ‘Uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele’ kapsamında sokak satıcılarına yönelik Eyyübiye ilçesinde bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Koçbaşı ile açılarak girilen evlerde 33 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda 6 kilo 112 gram esrar, 120 gram eroin, 30 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 2 bin 425 TL para ele geçirildi.

“Uyuşturucu madde ticareti yapma” suçundan 21 şahıs, “Uyuşturucu madde kullanmak” suçundan ise 12 şahıs olmak üzere toplam şüpheli emniyete götürüldü.

Ekipler ayrıca Eyyübiye ilçesi genelinde araçları durdurarak arama yaptı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108