Kontrolünü Kaybetti Kaldırım Taşını Kırdı Ağacı Söktü!

Bursa Beşevler'de meydana gelen kazada iki kişi yaralanırken olay bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

25 Ekim 2018 Perşembe 14:17
Kontrolünü Kaybetti Kaldırım Taşını Kırdı Ağacı Söktü!

Gece saatlerinde Nilüfer İlçesinin Beşevler Mahallesinde meydana gelen feci kazanın görüntüleri bir iş yerinin kameralarına yansıdı. 26 yaşındaki otomobil sürücüsü B.D. otomobille viraja girerken direksiyon hakimiyetini kaybedince önce kaldırım taşını kırdı daha sonra hızını alamayınca orta refüjde bulunan ağacı yerinden söken otomobil 100 metre sonra parçalanarak durduğu görüldü. 

Kaza sonrası otomobilin motoru ve parçaları etrafa saçılırken sürücü B.D. yere fırladı. B.D.'nin arkadaşı 31 yaşındaki R.B. ise yerde baygın halde bulundu. Çevredeki vatandaşların hemen sağlık ekipleri aradılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108