Eski Karısını Öldüren Zanlı ''Namus İçin Öldürüdüm'' dedi

Bursa Yıldırım'da eski karısını 18 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı.

25 Ekim 2018 Perşembe 14:47
Eski Karısını Öldüren Zanlı ''Namus İçin Öldürüdüm'' dedi

Olay merkez Yıldırım İlçesine bağlı Mimarsinan Mahallesinde meydana geldi. 1 çocuk babası olan H.G. iddiaya göre 38 yaşındaki eski eşi Ö.M. ile sokakata tartışimaya başlayınca tartışma kanlı bitti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ö.M. yaşam mücadelesini kaybederken katil koca olay yerindeki Ö.M.'nin çantasını alarak kayıplara karıştı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri H.G'yİ yakalamak için çalışmalara başladı. Kısa bir süre sonra H.G.'nİn saklandığı yeri bulan cinayet ekipleri, katil zanlısı kocayı gözaltına aldı. İlk işlemleri için emniyete götürülen katil koca işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. 

Emniyetten çıkarken kendisini görüntüleyen gazetecileri görünce "Benim 10 milyon liramı yedi. Herkes hak ettiğini yaşar. Namus için öldürdüm" dedi. 

H.G. ve Ö.M.'nin 18 yaşında bir oğulları olduğu ve çiftin daha öncede defalarca kez tartıştığı öne sürülürken; Ö.M.'nin eski kocası için uzaklaştırma kendisi için koruma kararı aldırdığı ortaya çıktı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108