Kıskançlığın Sonu Cinayet Oldu!

İstanbul Büyükçekmece'de yaşanan olayda, bir kişi 2 hafta önce evlendiği karısının boğazını kesti.

25 Ekim 2018 Perşembe 13:28
Kıskançlığın Sonu Cinayet Oldu!

Bu korkunç cinayet İstanbul'un Muratçeşme Mahallesi, Lalezade Sokak'ta bulunan toplu konutlardaki bir apartmanın giriş katında dün öğle saatlerinde meydana geldi. 42 yaşındaki B.G. ve 36 yaşındaki F.G. çifti iki hafta önce Yozgat'ta dünya evine girdi. İlk evliliğini şiddet gördüğü için sonlandıran F.G.'nin 2 kız çocuğuda çift ile birlikte yaşıordu. Alınan bilgiye göre saat 13:00 sularında ikili tartışmaya başladı. Tartışma gittikçe büyüyünce vahşetle sonuçlandı. B.G.'nin kıskançlık krizine girdiği öne sürüldü. Vücudunun farklı yerlerinden bıçakladığı eşinin boğazını keserek öldürdü.

Olayın hemen ardından B.G. komşuları olan ve F.G.'nin de arkadaşı olan bir kadını telefonla aradığı ve ağlayarak, "Ben Fatma'yı öldürdüm. Hakkınızı helal edin. Şimdi de adalete teslim olacağım" dediği ortaya çıktı. Bunun üzerine polisi arayan kadının ihbarı üzerine olay yerine intikal eden asayiş ekipleri F.G.'ni kanlar içerisindeki cesedi ile karşılaştılar. Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de vahşetin yaşandığı yere gelerek delilleri topladı. Cumhuriyet Savcısı'nında inceleme yapmasının ardından talihsiz kadının cesedi otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Mahalle sakini bir genç, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Kimse bir şey duymamış ama. Polis ekipleri buradaydı, Olay Yeri İnceleme ekipleri geldi, hiçbir şey göstermediler zaten. Çalışma yapıp gittiler" dedi.

B.G.'nin sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Eşini kıskançlık krizi nedeniyle öldürdüğü öne sürülen B.G'nin, 19 Ekim'de "Kontrolsüz öfke; ateşin odunu yiyip bitirdiği gibi, insanı yer bitirir. Rabbimiz, öfkeyi korunmak, savunmak için vermişti düşmana karşı. İşte bundan dolayı, öfkeyi yönetemeyenler, rüzgarın önünde yaprak gibi sağa sola savrulmaya mahkumdur" şeklinde bir paylaşım yaptığı görüldü. 

Cinayetin ardından polise teslim olan Beytullah Güraslan'ın, emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

banner119
Son Güncelleme: 25.10.2018 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108