İzmir'de feci kaza: 1'i ağır, 2 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde, aşırı hız yaptığı iddia edilen iki otomobil çarpıştı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

09 Mart 2017 Perşembe 08:48
İzmir'de feci kaza: 1'i ağır, 2 yaralı

Kaza, dün akşam saatlerinde Çankaya semtinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Gazi Paşa Bulvarı istikametinden Alsancak yönüne ilerleyen 21 yaşındaki Anıl D. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, Gazi Bulvarı istikametinden Basmane yönüne ilerleyen 55 yaşındaki Muammer G.'nin kullandığı 35 T 6390 plakalı ticari otomobil ile çarpıştı. Kazada, Anıl D. ve ticari otomobil sürücüsü Muammer G. yaralandı. Çevredeki vatandaşların kazayı bildirmesi üzerine, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Muammer G. ve Anıl D. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Muammer G.'nin durumunun ağır olduğu, Anıl D.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
KazaIzmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108