İzmir'de silahlı kavga: 1'i ağır 2 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Olay gece saatlerinde Cumhuriyet Bulvarı'nda bulunan bir büfede meydana geldi.

09 Mart 2017 Perşembe 08:51
İzmir'de silahlı kavga: 1'i ağır 2 yaralı

Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında sözlü tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönen olayda kimliği belirlenemeyen bir şahıs, silahını çekerek karşı gruba ateş açtı. Yaşanan olayda Şenol N. ve büfede çalıştığı öğrenilen Şakin A. yaralandı. Silahlı kavgada ağır yaralanan Şenol N.(48) ve Şakin A.(51) ambulansla Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine Kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Şakin A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu, Şenol N.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri 2 kişiyi yaralayarak kaçan şahsı yakalamak için büfede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
KavgaIzmirSilah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108