Halil Falyalı cinayetinde 2 yakın koruma gözaltına alındı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) kumarhane işletmecisi Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürülmesiyle ilgili polisin yürüttüğü soruşturmada, kumarhane işletmecisi Halil Falyalı'nın iki yakın koruması da gözaltına alındı.

13 Şubat 2022 Pazar 00:39
Halil Falyalı cinayetinde 2 yakın koruma gözaltına alındı

KKTC'de evine 200 metre uzakta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden kumarhane işletmecisi Halil Falyalı’nın cinayetine ilişkin soruşturma sürüyor.

Polis Halil Falyalı’nın cinayeti ile ilgili bugün 2 kişinin gözaltına alınmasının ardından, Falyalı’nın 2 yakın koruması olan Türkistan Gülce ve Halil Işık'ın da gözaltına alındığını açıkladı.

Polis, iki yakın korumanın cinayet gecesi ruhsatsız silah taşıdığı ve ateş açtıkları gerekçesiyle gözaltına alındığını belirtti.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 13.02.2022 00:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108