Gençlik yapılanmasındaki şüpheliler serbest kaldı

Edirne'de PKK terör örgütü gençlik yapılanması kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 7 kişi serbest bırakıldı.

10 Kasım 2016 Perşembe 14:28
Gençlik yapılanmasındaki şüpheliler serbest kaldı

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik operasyonlar düzenleyerek 7 şüpheliyi gözaltına almıştı. Yasadışı örgütün gençlik yapılanması şüphesiyle adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan 2’si denetimli serbestlik olmak üzere diğer 5 şüphelinin de serbest kaldığı bildirildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108