Araca zula yapılmış 10 kilo 711 gram esrar ele geçirildi

Afyonkarahisar'da polis ekipleri tarafından bir araç içerisine zula yapılmış 10 kilo 711 gram esrar maddesi ele geçirildi.

10 Kasım 2016 Perşembe 14:34
Araca zula yapılmış 10 kilo 711 gram esrar ele geçirildi

İl Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından, ilimizde uyuşturucu ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik yapılan risk analizi ve çalışmalar kapsamında durumundan şüphelenilen bir araçta, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden yapılan arama sonrasında zula yapılmış vaziyette toplam 10 kilo 711.1 gram esrar ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak şüpheli bir şahıs uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınarak tahkikata başlanılmış olup, şahıs işlemlerinin akabinde Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir” denildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
PolisAfyonkarahisarEsrar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108