Evine Giren Hırsızı Tüfekle Vuran Nine!

Denizli'nin Honaz ilçesinde evine giren hırsızı tüfekle vuran 81 yaşındaki yaşlı kadın ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

24 Ekim 2018 Çarşamba 19:02
Evine Giren Hırsızı Tüfekle Vuran Nine!

Alınan bilgilere göre olay Denizli'nin Honaz ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre aynı mahallede oturduğu 52 yaşındaki K.A. yalnız yaşayan 81 yaşındaki C.Ç. isimli yaşlı kadının evine gece geç saatte girdi. Elektrikler kesik olduğundan evine giren kişiyi tanıyamayan C.Ç. önce bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Bu kez onu susturmak için K.A. boğaını sıkarak vurmaya başladı. Adamın elinden kurtulan C.Ç. yastığın altında bulunan tüfeği alarak K.A.'ya iki el ateş etti. Yaralanan K.A. belindeki kuşakta 10 adet cumhuriyet altınını alıp kaçtı.

Yaralı olan K.A. bir yakınının otomobiliyle mahalle dışına çıktıktan sonra 112 acil servisi arayarak yardım istedi. Yolda ambulansa alınan K.A. Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede vermiş olduğu ifadede mahalle girişinde kimin ateşlediği belli olmayan tüfekle vurulduğunu dile getirdi. 

Olayın ardından çevredekilerin jandarmaya haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen ekipler hemen inceleme başlattı. Bu sırada darp edilen 81 yaşındaki C.Ç. olay yerine gelen ambulansla önce Honaz Devlet Hastanesine daha sonra jandarma karakoluna götürüldü. C.Ç. darp edilerel 10 cumhuriyet altınını çalan K.A.'dan şikayetçi olduğunu belirtti. İfadesi alınan C.Ç. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 

Yaşadığı korkuyu gazetecilere aktaran C.Ç., büyük bir korku yaşadığını söyledi. Evinin penceresinin camı kırılarak elektriklerinin kesilerek içeri girdiğini ifade eden C.Ç. şikayetçi olduğunu söyledi. Yaşadığı korkuyu şu sözlerle aktardı  "Aklım başıma geldiğinde yastığın altından tüfeği alıp ateşledim. Göğe mi attım, yere mi attım bilmiyorum. Şuurum kayboldu, benim yaşım kaç? Çok korktum, ondan sonra üzerini yokladım ve baktım ki altınımı falan alıp gitmiş. 10 tane altınımı aldı. Ben onu görmeden ateş ettim. Eve camı kırarak girmiş. Ben de ses olunca uyandım. Bir anda boynumu sıktı ve üzerime bindi. Şuurum kayboldu, tüfeği iki defa ateşledim. Yüzünü kapatmıştı sadece gözleri görünüyordu. Ama her tarafı soyan o. Bir tek ben değilim böyle olan. Muhtara imza veriyordu, bitince bir daha başlamış" dedi. 

Hastanede tedavi gören K.A.'nın sabıkalı olduğu ve benzer suçlardan ötürü 4 yıla yakın ceza aldığı ve 2017 yılından beri mahalle muhtarına imza vererek denetimli serbest olduğu ortaya çıktı. Karnından vurulan K.A.'nın tedavisinin bitiminde daha detaylı ifade vereceği bildirildi. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108