Shamail Şanlıurfa'daki Evinde Ölü Bulundu!

Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in koruması olan Adnan Jerri Shmail Şanlıurfa'daki evinde ölü bulundu.

24 Ekim 2018 Çarşamba 20:08
Shamail Şanlıurfa'daki Evinde Ölü Bulundu!

Edinilen bilgilere göre olay, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesindeki Veysel Karani Mahallesi'nde meydana geldi. Irak'ın eski lideri Saddam Hüseyin'in idamından önce korumaları arasında bulunan 68 yaşındaki Adnan Jerri Shmail, Şanlıurfa'daki evinde ölü bulundu. 

Saddam Hüseyin'in ölümünden sonra Türkiye'ye yerleşmiş olan Shamail'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İşlemleri tamamlanan cenaze yakınlarına teslim edildi. 

Cenazenin Haliliye ilçesinde bulunan Dağeteği Kırsal Mahallesi'nde defnedileceği duyuruldu. İlk belirlemelere göre kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öne sürüllen Shamail'in ölüm nedeni otopsi sonucunun ardından belirleneği öğrenildi. 

banner119
Son Güncelleme: 24.10.2018 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108