Eskişehir’de FETÖ şüphelisi 17 polis adliyede

Eskişehir'de FÖTÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve Bylock kullandıkları tespit edilen eski 17 emniyet mensubu adliyeye sevk edildi.

07 Mart 2017 Salı 10:38
Eskişehir’de FETÖ şüphelisi 17 polis adliyede

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY terör örgütünün Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatı içerisinde yapılanması ile ilgili yapılan çalışmalarda, kripto haberleşme sistemi Bylock kullandıkları tespit edilen ve içerisinde 2'nci ve 4'üncü sınıf emniyet müdürü, emniyet amiri, komiser, komiser yardımcısı, başpolis memuru ve polis memurlarının bulunduğu 17 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.


Diğer yandan askeri personele yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında gözaltına alınan emekli jandarma Kıdemli Başçavuş, İ.G. de polis memurları ile birlikte adliyeye sevk edildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
FetoEskişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108