Duvar arkasındaki gizli bölmede 250 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

İzmir'in Menemen ilçesinde kaçak sigara ihbarı alan polis ekipleri bir çiftliğe operasyon düzenledi.

07 Mart 2017 Salı 10:42
Duvar arkasındaki gizli bölmede 250 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Yapılan operasyonda bir duvarın arkasında bulunan gizli bölmede 250 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan ihbar üzerine dün sabah saatlerinde bir çiftlik evine operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda ahır benzeri bir yapının gereğinden uzun göründüğünü fark eden ekipler şüphe üzerine ahırda arama yaptı. Ahırın iç duvarlarında yapılan arama neticesinde duvarların ardında gizli bir bölmenin olduğu anlaşıldı. Buraya giren polis ekipleri gümrük kaçağı 250 bin paket sigara ele geçirirken N.G. (43) gözaltına alındı.

Operasyonda ele geçirilen sigaranın piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon 750 bin lira olduğu belirtildi.
 

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Kaçak Sigara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108