Elazığ’da jandarma toz esrar ele geçirdi

Elazığ’da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada 3,5 kilo toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

07 Mart 2017 Salı 10:32
Elazığ’da jandarma toz esrar ele geçirdi

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Malatya yolu üzerinde Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında uygulama yaptı.

Yapılan uygulamada durdurulan bir otobüste narkotik köpeği ile arama yapıldı. Narkotik köpeğinin tepki verdiği şüpheli H.F.’nin çantasında 3,5 kilo toz esrar çıktı. Uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alınan şüpheli İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Uyuşturucu maddenin Diyarbakır’dan İstanbul’a götürüldüğü öğrenildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
OperasyonElazığEsrar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108