Bursa'da Vahşet! Arkadaşının Kafasını Kesti

Bursa'da meydana gelen olayda kendisini uyuşturucu işine bulaştırdığını iddaa eden bir şahıs arkadaşını 26 yerinden bıçaklayıp sonrada kafasını keserek öldürmüştü.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 12:17
Bursa'da Vahşet! Arkadaşının Kafasını Kesti

Geçtiğimiz kasım ayında Nilüfer ilçesine bağlı olan Çalı mahallesinde yaşanan olayda traktörüyle bölgeden geçerken yerde yatan bir erkek cesedini farkeden bir vatandaşın polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptıkları incelemeler sonrasında cesedin 26 yerinden bıçaklandıktan sonra kafasının kesilerek öldürüldüğü belirlenmişti.

Yapılan incelemeler sonrasında cesedin K.Ç. isimli şahısa ait olduğu belirlenerek olayın faili D.Ş. çevrede incelenen güvenlik kamerası görüntüleri sonrasında gözaltına alınmıştı. Olay sonrasında delilleri kaybetmek için arabasının döşemelerini yıkayan D.Ş. ilk ifadesinde cinayeti işlediğini kabul etmişti.

Olay sonrası cezaevine gönderilen ve kasten adam öldürmek suçundan hakkında müebbet hapis istemiyle dava açılan D.Ş. isimli şahısın yargılanmasına Bursa 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

Duruşmaya K.Ç. ailesi, D.Ş. ve tarafların avukatları katıldı. Duruşmada savunmasını yapan D.Ş. K.Ç. ile olaydan bir kaç gün öncesine kadar sürekli beraber olduklarını K.Ç.'nin ailesiyle sürekli olarak sıkıntılar yaşadığını psikolojik problemleri olduğunu ve uyuşturucu kullandığını belirtti.

Dava eksik hususların giderilmesi için ileri bir tariheertelendi.

banner119
Son Güncelleme: 15.08.2018 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108