Bursa'da Kumar Operasyonu: 20 Bin Lira Ceza Kesildi

Bursa'da Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekiplerinin düzenledikleri kumar operasyonunda çok sayıda kumar oynama malzemesi ele geçirilirken 79 kişiye ceza kesildi.

08 Kasım 2018 Perşembe 17:51
Bursa'da Kumar Operasyonu: 20 Bin Lira Ceza Kesildi

Bursa'da Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri kumar oynanan yerlere, oynayanlara ve oynatanlara yönelik aldıkları ihbarlar doğrultusunda gerçekleştirdikleri eş zamanlı operasyonda, 4 adet tombala oynama makinesi, 360 adet tombala topu, 300 adet tombala pulu ve kartı, 1 adet projeksiyon makinesi ve bunun yanı sıra 2 adet gizli kamera ele geçirdiler.

Yapılan operasyonda 4 işyerine kabahatler kanununca işlem yapılırken, kumar oynadıkları belirlenen 79 kişiye toplamda 20 bin lira ceza kesildiği belirtildi.

banner119
Son Güncelleme: 08.11.2018 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108