Bursa İznik'te Narkotik Köpekli Uyuşturucu Operasyonu!

Bursa'nın İznik ilçesinde narkotik timleri kara yolunda narkotik köpeği Rona ile birlikte şüpheli görülen araçlarda denetim yaparken bir yandan sürücülerin de GBT taraması yapıldı.

08 Kasım 2018 Perşembe 17:57
Bursa İznik'te Narkotik Köpekli Uyuşturucu Operasyonu!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü il ve ilçeler genelinde uyuşturucu ile mücadeleye devam ederken, İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de uyuşturucu satıcısı ve kullananlara yönelik uygulamalarını sürdürüyorlar.

Operasyonda İznik-Orhangazi yolunda polis ekipleri şüpheli gördükleri araçları güvenlik tedbirleri arasında kontrol noktasına çekilerek en küçük ayrıntısına kadar incelediler. Yapılan uyuşturucu uygulamasında narkotik dedektör köpeği olan ve Bursa'da bir çok uyuşturucusu madde ele geçirilmesine yardım eden Rona'da katıldı.

Polis timleri, şüpheli araçları incelerken şüpheli gördükleri araç sahiplerinide arayarak GBT sorgusu yaptı. 

banner119
Son Güncelleme: 08.11.2018 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108