Bursa Polisi Okul Çevrelerindeki Torbacılara Göz Açtırmıyor

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla okul çevrelerini hedef alan torbacılara yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

21 Eylül 2018 Cuma 15:06
Bursa Polisi Okul Çevrelerindeki Torbacılara Göz Açtırmıyor

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul çevrelerini mesken edinen uyuşturucu satıcıları ve torbacılara rahat vermiyor. Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin eğitim öğretim yılının başladığından buyana gerçekleştirdikleri operasyon ve baskınlarda toplamda 33 kişiyi gözaltına aldılar.

Okul çevrelerinde torbacılık yapmaya çalışan 7 şahsı daha takibe alan ekipler uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirledikleri 7 şahsı daha gözaltına aldılar. Gözaltına alınan zanlıların üstlerinde ve ikametlerinde gerçekleştirilen aramalarda ekipler, 588 gram esrar, 43 gram metamfetamin, 7 adet ecstasy tablet, 9 kök hint keneviri, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait fişekler ele geçirdiler.

Zanlılar yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108