Bursa'da İzinsiz Kazı Yapan 11 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa'da Jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda izinsiz olarak kazı yapan 11 kişiyi gözaltına aldılar. Kazaı yapan kişilerle birlikte çok sayıda kazı malzemesi de ele geçirildi.

21 Eylül 2018 Cuma 20:23
Bursa'da İzinsiz Kazı Yapan 11 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ve Kestel İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aldıkları bir istihbaratı değerlendirmeleri üzerine 11 kişi oldukları belirlenen ve kendilerini polis, jandarma olarak tanıtarak vatandaşlardan para alarak izinsiz kazı yapan 11 kişiyi gözaltına aldılar.

Ekipler gözaltına aldıkları şüphelilerden 4'ünün ev ve işyerlerinde yaptıkları aramalarda, 3 dedektör ve alan tarama cihazı, 1 adet tablet bilgisayar, 2 sikke, 8 kil ve kiremit obje, 1 bakır cezve, define haritası ve define çubuklarının yanı sıra, kazmalar, kürekler, manivela, murç ve 10 gram kubar esrar ele geçirdiler.

Gözaltına alının şüphelilerin izinsiz kazı yapma, ünvan gaspı, ve uyuşturucu kullanma suçlarından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

banner119
Son Güncelleme: 21.09.2018 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108