Bursa Osmangazi'de Pencereden Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

Bursa Osmangazi'de bir apartmanın 4. katından düşen iki yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

19 Eylül 2018 Çarşamba 21:14
Bursa Osmangazi'de Pencereden Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi'nde annesiyle birlikte akraba ziyaretine giden 2 yaşındaki çocuk, annesinin ve ev sahibinin mutfakta olduğu bir sırada pencerenin önünde bulunan koltuğa çıktığı sırada aşağıya düştü.

Çevrede olayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerinde gelen sağlık ekipleri 4. kattan aşağıya düşen çocuğu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüler. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuk yapılan müdahelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ekipler olayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak 2018-09-22 02:11:48

Allah ailesine sabır versin

banner56

banner108