Bursa'da kontrolden çıkan otomobil ormanlık alana uçtu

Bursa'sa sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra yaklaşık 50 metrelik ormanlık alana uçtu. 2 kişi yaralandı.

20 Eylül 2018 Perşembe 08:54
Bursa'da kontrolden çıkan otomobil ormanlık alana uçtu

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Yolçatı Mahallesi çevre yolu üzerinde gece 22.00 sularında meydana gelen kazada Bursa'dan Balıkesir istikametine gitmekte olan şahıs Görükle Kavşağı'nı geçtikten sonra otomobilinin kontrolünü kaybetti. Kazada kontrolden çıkan otomobil önce bariyerlere çarptı ardındanda ormanlık alana uçtu. Olayı fark eden vatandaşlar polise ve itfaiye ekiplerine haber verdiler.

Ormanlık alan uçan otomobilde bulunan 2 kişiyi itfaiye ekipleri aracın tavanını keserek sıkıştıkları yerlerden çıkarttılar. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdaheleleri yapılan yaralılar Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldılar. Kaza sonrasında araç kullanılamaz hale gelirken yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Ekipler kazayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108