Bursa Narkotik Polisi'nden Zehir Tacirlerine Operasyon!

Bursa'da Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Baskında yüklümiktarda uyuşturucu madde ve 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildiği bildirildi.

18 Aralık 2018 Salı 22:53
Bursa Narkotik Polisi'nden Zehir Tacirlerine Operasyon!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Osmangazi Suç Araştırma Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik olarak gerçekleştirdiği operasyonlar kapsamında uyuşturucu satışı yapıldına dair aldıkları bir ihbarı değerlendirerek ihbarda bildirilen adresi takibe aldılar.

Ekiplerin takibe aldıkları adrese düzenledikleri baskında 1 kilo 390 gram metamfetamin maddesi, bir miktar satışa hazır halde paketlenmiş kokain, bir miktar esrar maddesiyle birlikte hassas terazi ve uyuşturucu paketlemede kullanıldığı öğrenilen şeffaf ambalaj malzemesiyle birlikte 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

Baskın düznelenen adreste ikamet ettikleri belirlenen 5 şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak adliyey sevk edildiler. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklanırken diğer 4 şahısın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108