Bursa'da Zincirleme Trafik Kazası: 4 Kişi Yaralı

Bursa İnegöl'de yağıştan dolayı kayganlaşan yolda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 araç birbirine girdi. Yaşanan kazada 1'i bebek 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

18 Aralık 2018 Salı 23:08
Bursa'da Zincirleme Trafik Kazası: 4 Kişi Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Bursa-Ankara Karayolu'nun Kalburt mevkisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında yağıştan dolayı kayganlaşan yolda edinilen bilgiye göre Bursa'dan İnegöl'e gitmekte olan otomobil kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek önündeki minibüse arkadan çarptı.

Aynı yönde seyir halinde olduğu belirtilen baka bir araçta kaza yapan otomobile çarparak durdu. Kazada 1'i bebek olduğu öğrenilen 4 kişi olay yerine çağırılan 112 sağlık ekipleri tarafında ilk müdaheleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108