Bursa Merkezli Uyuşturucu Operasyonunda 25 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa ve İstanbul'da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 7 ayrı adreste gerçekleştirdiği operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

24 Ekim 2018 Çarşamba 11:11
Bursa Merkezli Uyuşturucu Operasyonunda 25 Kişi Gözaltına Alındı

Edinilen bilgilere göre Bursa ve İstanbul'da uyuşturucu madde ticareti yapıldığı konusunda istihabarat alan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 7 ayrı adreste deüzenledikleri operasyonlarda ''Uyuşturucu satın aldıkları ve bulundurdukları" iddaa edilen 14 şüheli gözaltına alınırken, şüphelilerde 3'ü tutuklandı.

Bursa ve İstanbul'da operasyon kapsamında gerçekleştirilen aramalarda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri 11 kişiyi daha gözaltına aldılar.

Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin araçlarında ve ikametlerinde gerçekleştirlen aramalarda 5,5 kilogram esrar ve bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirilirken, şüphelilerden 11'i adli makamlara sevk edildiler.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaIstanbul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108