Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden Kadınlara Destek

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü binasına asılan ''Kadına şiddete hayır'' ve ''Kadınların yanındayız'' sloganları sosyal medyada beğeni topladı.

21 Ekim 2021 Perşembe 19:12
Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden Kadınlara Destek

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü binasına Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ın talimatıyla ''Kadına şiddete hayır'', ''Kadınlarımızın yanındayız'' ve "Kadına şiddet insanlığa ihanettir'' yazılı afişeter asıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü binasının duvarına asılan afişler Bursalılar tarafından büyük ilgi topladı.

Yazılarda Kadın Destek Uygulaması(KADES) uygulamasının öneminin dikkat çekilirken, emniyet ekipleri kadınlara, Kadın Destek Uygulamasını (KADES) uygulamasını indirmeleri hususunda tavsiyelerde bulundu.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108