Bursa'daki Uyuşturucu Operasyonunda 4 Kişi Tututklandı!

Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin aldıkları bir ihbarı değerlendirerek gerçekleştirdikleri operasyonda 4 kişi tutuklandı.

06 Aralık 2018 Perşembe 23:18
Bursa'daki Uyuşturucu Operasyonunda 4 Kişi Tututklandı!

Bursa'da uyuşturucu ticareti yaptıkları konusunda ihbar alan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ihbar edilen şahısların adreslerine eş zamanlı olarak ggerçekleştirdikleri baskında zanlıların araçlarında ve evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda sikke, esrar, uyuşturucu hap, çok sayıda ruhsatsız tabanca, afyon sakızı maddesi. çok sayıda tüfekle birlikte yüklü miktarda fişek ele geçirildi.

Baskında adreslerinde ve araçlarında uyuşturucu madde ve silah ve fişek gibi maddelerin ele geçirildiği şahıslar gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldüler.

Zanlılar emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaUyuşturucu Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108