Bursa'da Kız Arkadaşına Kızdı Bıçakla Boğazını Kesmek İstedi!

Bursa Osmangazi'de yaşanan olayda edinilen bilgilere göre kız arkadaşına kızan bir şahıs yanındaki bıçağı boğazına dayayarak kendisine zarar vermek istedi.

08 Aralık 2018 Cumartesi 23:02
Bursa'da Kız Arkadaşına Kızdı Bıçakla Boğazını Kesmek İstedi!

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Doğanbey Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kız arkadaşına kızdığı öğrenilen şahıs elindeki bıçağı boğazına dayayarak kendine zarar vermek istedi. Olay esnasında tesadüfen olay yerinden geçen ve özel güvenlikçi olduğu belirtilen şahıs, kendine bıçakla zarar vermek isteyen kişinin yanına yaklaşarak sigara verdi ve sohbet etmeye başladı.

Sohbet esnasında kendine zarar vermek isteyen şahsın dalgınlığından faydalanarak üzerine atlayarak etkisiz hale getiren özel güvenlik görevlisi ve çevredeki vatandaşların yardımlarıyla kendine zarar vermek isteyen kişinin elinden bıçağı alarak sakinleştirdiler.

Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerince ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahsın tedavi altına alındığı bildirilirken, ekipler olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108