Bursa'da Zihinsel Engelli Kıza Silah Zoruyla Fuhuş Yaptıran Şahıslar Yakalandı

Zihinsel engelli olduğu belirtilen 25 yaşındaki kıza silah zoruyla fuhuş yaptırdıkları iddaa edilen şüpheliler Bursa'da çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

12 Eylül 2018 Çarşamba 13:43
Bursa'da Zihinsel Engelli Kıza Silah Zoruyla Fuhuş Yaptıran Şahıslar Yakalandı

Balıkesir'de yaşayan ve % 79 oranında zihinsel engelli olduğu belirtilen 25 yaşındaki kız polise giderek iki şahısın kendisine silah zoruyla otoyolda fuhuş yaptırdıkları konusunda şikayette bulundu.

Zihinsel engelli kıza zilah zoruyla fuhuş yaptıran şahısların Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine gelecekleri konusunda iblgi alan ekipler düzenledikleri operasyonda şahısları araç içersinde yakaldılar.

Yakalanan şahısların üzerinde silah ve çok sayıda mermi bulunurken, şahıslar Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Olaya ilgili soruşturma başlatıldı.

banner119
Anahtar Kelimeler:
FuhuşMustafakemalpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108