Bursa'da Zehir Tacirlerine Operasyon: 5 Gözaltı

Bursa'da Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ve Narkotik Polisi ekiplerin gerçekleştirdikleri operasyonda üzerlerinde uyuşturucu madde bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

21 Aralık 2018 Cuma 20:51
Bursa'da Zehir Tacirlerine Operasyon: 5 Gözaltı

Bursa'da uyuşturucu madde kullandıkları yönünde ihbar alınan 5 şahsı takibe alan Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri ihbarda belirtilen şahısların yakalanması için başlattıkları çalışmalar neticesinde şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirdiler.

Yapılan aramalarda şüphelilerin adreslerinde bir miktar metamfetamin maddesi, 100'ün üzerinde uyuşturucu hap ve hassas terazi ele geçirildiği belirtilirken, gözaltına alınan şahısların emniyet müdürlüğünde gerçekleştirilen işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108