Bursa'da Yaşlı Kadını 90 Bin TL Dolandırırken Yakalandılar

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar yaşlı kadının 90bin lira parasını dolandırmaya çalışırken yakalandılar.

13 Eylül 2018 Perşembe 20:51
Bursa'da Yaşlı Kadını 90 Bin TL Dolandırırken Yakalandılar

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesindeki olayda 75 yaşındaki yaşlı kadını arayıp kendilerini ''polis'' olarak tanıtan şahıslar yaşlı kadının hesabının terör örgütünün eline geçtiğini ve bankada bulunan paralarını ve evinde bulunan ziynet eşlarını nakite çevirerek paralarınıda kendilerinin verecekleri hesaba yatırması gerektiğini söylediler.

Durumu polise bildiren 75 yaşındaki yaşlı kadının evinn ve bankanın etrafında önlem alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri yaşlı kadını kendi yönlendirmeleriyle bankaya gönderip paralarını söylenen hesaba yatırmasını söylediler. Yaşlı kadının bankadan çıkmasının ardından gerçekleştirdiği işlemi durduran polis ekipleri yaşlı kadını takip eden iki şahsı evden altın ve paraları aldıktan sonra evden çıkarken gözaltına aldılar.,

Adliyeye sevk edilen ahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108