Video'ya Aldıkları Öğretmene 7 Yıl Boyunca Şantaj Yaptılar

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde kadın öğretmen birlikte olduğu iki kişinin kaydettiği görüntüleri yayınlama şantajıyla 7 yıl boyunca otomobilini evini satarak şantajcılara verdi.

13 Eylül 2018 Perşembe 21:07
Video'ya Aldıkları Öğretmene 7 Yıl Boyunca Şantaj Yaptılar

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde 7 yıl boyunca şantaja uğrayan bayan öğretmen otomobilini, evini sattı ve üzerinede kredi çekerek kendisinin cinsel içerikli görüntülerini kaydeden birlikte olduğu 2 şahısa verdi. 7 yıl önce iki kişiyle birlikte olan öğretmen ve iki şahısın cinsel içerikli görüntüleri kaydedildi. Kaydedilen görüntüler kadın öğretmenin birlikte olduğu şahıslar tarafından aralarında çıkan anlaşmazlık sonucunda şantaj malzemesi olarak kullanılmaya başlandı.

Videoya alınan cinsel içerikli görüntülerin yayınlanmasından korkan kadın aldığı maaşın büyük bir bölümünü aylarca bu şahıslara verdi. Aldıkları paralarla yetinmeyen şantajcılar kadın öğretmene önce otomobilini sonrada evini sattırarak onların parasınıda aldılar. Şantajcılar bununla da yetinmezken kadın öğretmene kredi çektirerek kredi parasınıda aldılar.

Satılacak bir şeyi kalmayan ve artık dayanamayan kadın polise giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınan şahıslar çıkarıldıkları Lefkoşa Rum Kaza Mahkemesi'nce tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108