Bursa'da Yaşlı Adama Kurşun Yağdırdılar

Bursa'da meydana gelen olayda bir şahıs henüz belirlenemeyen bir sebeple yaşlı adama kurşun yağdırdı.

03 Ağustos 2018 Cuma 23:23
Bursa'da Yaşlı Adama Kurşun Yağdırdılar

Bursa Gemlik ilçesi Sanayi Altgeçit'inde yaşanan olayda iddaaya göre zanlı A.A. ve A.Ç. tartışmaya başladılar. Tartışma yaşanırken belinden tabanca çıkaran A.A.isimli şahıs yaşlı adam A.Ç.'yi silahla kol, bacak ve karın bölgelerinden yaraladı. Saldırıya uğrayan yaşlı adam, yoldan geçmekte olan bir araçla Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Saldırıya uğrayan yaşlı adamın hastanede gerçekleştirilen ilk müdahalesinin ardından yaşlı adama 5 mermi isabet ettiği, 2 merminin de vücutta kaldığı bildirildi.

Olay sonrasında aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenilen şahısların yakınları olayın bu noktaya gelmesine şaşırırlarken yaşlı adama kurşn yağdıran şahsın emekli gardiyan olduğu gelen bilgiler arasında.

Olayın ardından Gemlik Asayiş Büro Amirliği Ekipleri'nin yaptıkları operasyonla yakalanan saldırganın Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan ilk sorgusunun ardından tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevi'ne gönderildiği bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108