Bursa'da Vatandaşa Yaka Silktiren Hırsız Yakalandı

Bursa'da vatandaşların korkulu rüyası haline gelen hırsız ekiplerin sıkı çalışması sonucunda yakalandı. Oto ve işyerlerine giren hırsız insanların korkulu rüyası haline gelmişti.

12 Eylül 2018 Çarşamba 18:03
Bursa'da Vatandaşa Yaka Silktiren Hırsız Yakalandı

Bursa'nın İznik ilçesinde bir çok oto ve işyerine girerek hırsılık yapan ve deyim yerindeyse vatandaşlara yaka silktiren hırsız ekiplerin sıkı takibi ve çalışmaları sonucunda yakalandı.

Yakalanan şahısın 40'tan fazla suç dosyası bulunurken cezaevinden çıkar çıkmazda 7 ayrı hırsızlık yaptığı belirlendir. 10 gündür her yerde aranan hırsızın bir motorsiklet, iki otomobil çaldığı ve çok sayıda işyerine girdiği belirtildi.

Hırsız'ın İznik'in Çampınar köyünde yaşadığınıöğrenen ekipler Şerefiye köyünde yola kurdukları tuzakla şahsı çalmış olduğu motorsikletle birlikte yakaladılar. Ekipler tarafından gözaltına alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108