Kayıp Olan 17 Yaşındaki Kız Gazinoda Çalışırken Bulundu

Uşak'ta Jandarma ekiplerinin baskın düzenlediği bir eğlence mekanında çocuk evinden kaçtığı ve 6 aydır polis tarafından arandığı belirlenen 17 yaşındaki kız çocuğu konsomatris olarak çalışırken bulundu.

12 Eylül 2018 Çarşamba 18:24
Kayıp Olan 17 Yaşındaki Kız Gazinoda Çalışırken Bulundu

Uşak Merkeze bağlı Ovademirler köyü sınırları içersinde bulunan bir eğlence mekanına Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen baskında yapılan kimlik sorgulamasında, 01 Nisan 2018 tarihinde Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'nden kaçan ve Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'nce kayıp şahıs olarak arandığı tespit edilen 2001 doğumlu olduğu öğrenilen F.Ç. isimli kız çocuğunun konsomatris olarak çalıştığını tespit ettiler.

Aylardır kayıp olarak aranan 17 yaşındaki F.Ç., isimli kız çocuğu Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'ne teslim edilerek koruma altına alınırken; aynı gazinoda konsomatris olarak çalıştıkları belirlenen Özbekistan, Ukrayna, Kazakistan uyruklu oldukları belirlenen 3 kadında sınır dışı edilmek üzere işlemlerinin gerçekleştirilmesi için İl Göç İdaresi'ne gönderildiler.

Baskın yapılan gazinoya Jandarma ekipleri tarafından küçük yaşta çocuğun içkili eğlence ve istirahat yerinde çalıştırmaktan ve yabancıların çalışma izinleri hakkında kanuna muhalefet etmekten ve "Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanuna Muhalefet" etmekten ceza yazdılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108