Bursa'da Tombala ve Kumar Oynatan İşyerlerine Baskın Yapıldı!

Bursa'da Ahlak Polis'lerinin tombala ve kumar oynattıkları belirlenen işyerlerine düzenledikleri operasyonlarda, 3 işyeri ve kumar oynayan 80 kişiye ceza kesildi.

28 Ekim 2018 Pazar 20:25
Bursa'da Tombala ve Kumar Oynatan İşyerlerine Baskın Yapıldı!

Bursa Yıldırım'da tombala ve kumar oynatan ve oynayanlar hakkında şikayet ve ihbarları değerlendiren Bursa Ahlak Polisi ihbarlarda belirtilen yerlere eş zamanlı olarak baskın düzeneledi. Gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 3 işyerinde tombala oynatıldığı belirlendi. Tombala oynandığı görülen işyeri sahiplerini ''Kumar Oynatmak ve Kumara Yer Temin Etmek'' suçlarından işlem yapılırken, kumar oynadıkları belirlenen 80 kişiye ise yüklü miktarda para cezası kesildi.

Baskında kumar ve tombala oynatıldığı belirlenen işyerlerinde 3 tombala oyun makinesi, 159 adet tombala kartı, 1 kamera, 1 projeksiyon cihazı, 3 adet üzerinde 1'den 90'a kadar rakamların olduğu renkli tombala topu ele geçirildiği öğrenildi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
YıldırımTombalaKumar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108