Samsun Canik'teki Silahlı Kavgada Bir Kadın Vuruldu!

Samsun Canik'te myedana gelen olayda, iki kişinin kavgası sırasında ateşlenen silahtan çıkan mermi tesadüfen olay yerinden geçmekte olan bir kadına isabet etti.

28 Ekim 2018 Pazar 21:21
Samsun Canik'teki Silahlı Kavgada Bir Kadın Vuruldu!

Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde saat 17.45 sıralarında iki kişi arasında çıktığı öğrenilen kavgada ateş alan silahtan çıkan mermi kazara işyerinin önünde bulunan 45 yaşındaki bir kadının sol bacağına isabet etti. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince ilk müdahelesi yapılan kadının ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre kavga esnasında başka bir şahısında silah kabzasıyla kafasına vurularak yaralandığı bildirildi. Olay yerine gelen Polis Ekipleri kavga eden iki kişiyi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108