Bursa'da Sukaypark'a Kaçak Giren Çocuk Yoğun Bakımda

Bursa'daki Sukaypark'a kaçak olarak giren çocuk boğulmak üzereyken kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan çocuğun hayati tehlikesi sürüyor.

03 Eylül 2018 Pazartesi 18:00
Bursa'da Sukaypark'a Kaçak Giren Çocuk Yoğun Bakımda

Bursa Osmangazi ilçesi Çukurca Mahallesi'nde bulunan Sukaypark'taki yapay gölete bisikletiyle kaçak olarak girerek serinlemek isteyen 12 yaşlarındaki çocuk boğulmaktan son anda kurtuldu.

Olay, vatandaşların göletin üzerinde hareketsiz bir kişinin yattığını görmesi üzerine fark edildi. Sudan çıkartılarak ilk müdahelesi yapılan çocuk olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Üzerinden kimlik çıkmayan çocuğun hayatı tehlikesi devam ettiği gelen haberler arasında.

banner119
Son Güncelleme: 03.09.2018 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108