Bursa'da Başıboş Köpekler 12 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı!

Bursa'da yaşanan olayda başıboş köpekler 12 yaşındaki oyun oynayan çocuğa saldırdılar. Köpeklerin saldırısına uğrayan çocuk ayak ve baldırından yaralandı.

03 Eylül 2018 Pazartesi 20:33
Bursa'da Başıboş Köpekler 12 Yaşındaki Çocuğa Saldırdı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda 31 Ağustos 2018 tarihinde İnegöl'ün Heykel meydanında oynayan 12 yaşındaki çocuk arkadaşlarıyla birlikteyken ayağının gıdıklandığını ve arkadaşlarının şaka yaptığını sandığını belirtti.

Sonrasında ayaklarının gıdıklanmadığını ve bir köpeğin ona baktığını söyleyen 12 yaşındaki çocuk köpeğin kendisini yere düşürerek ısırdığını söyledi.

Sokak köpeği tarafından ayağından ve baldırından ısırılan çocuğun ayağına 6 baldırına ise 3 dikiş atıldı.

Sokak köpeği tarafından saldırıya uğrayan ve ısırılan çocuğun babası hayvanları sevdiklerini fakat yetkililerin daha dikkatli olmaları gerektiğini ve sokak köpeklerinin rehabilite edilerek salınması gerektiğini söyledi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108