Bursa'da Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçke isterken otomobilin çarptığı yaşlı adam yaklaşık olarak 20 sürüklendi ve hayatını kaybetti.

05 Eylül 2018 Çarşamba 22:02
Bursa'da Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Yalova İstanbul yolu Orhangazi lambaları mevkisinde yaşanan kazada ışık ihlali yaptığı iddaa edilen otomobil sürücüsü karşıdan karşıya geçmek isteyen 66 yaşındaki bir şahısa çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak 20 metre sürüklenen ve refijlere düşen yaşlı adam olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayan 66 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşlar yaşlı adam çarpan otomobilin kırmızı ışıkta geçtiğini iddaa ederken otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Polis olayla ilgili olarak tahkikat başlattı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108