İznik Belediyesi'nde Eylül 2018 Meclisi Gerçekleşti

2018 yılı Eylül ayı Meclis Toplantısı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın başkanlığında Gençlik ve Kültür Merkezi’nde bulunan salonda gerçekleşti. Meclis toplantısında 5 gündem maddesi karara bağlandı.

05 Eylül 2018 Çarşamba 22:16
İznik Belediyesi'nde Eylül 2018 Meclisi Gerçekleşti

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açılış konuşmasında “Sevgili arkadaşlarım öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum. Meclisimizde alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Meclis, Ağustos 2018 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetlerinin okunmuş olarak oy birliğiyle kabul edilmesiyle başladı.

İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğü tarafından meclise sunulan, İznik Belediyesi boş kadrolarında derece değişikliklerinin görüşülmesi maddesi meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi’nin Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na devredilmesi maddesi de meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün müzekkeresi ekinde sunulan plan tadilatı talebi ve ilgili dilekçeler ile İmar Komisyonunun plan tadilatlarına ilişkin raporlar da meclis üyeleri tarafından görüşülerek karara bağlandı.

Meclise gönderilen dilekçeler ve raporlar incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edilirken, bir sonraki meclis toplantısının ise 2 Ekim 2018 tarihinde saat 15.00’da gerçekleştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108