Bursa'da Otobüs Şöförü ve Yolcu Yaşlı Adamı Darp Edip Otobüsten Attılar

Bursa'daki olayda otobüs şöförü ve bir yolcu tarafından darp edilerek otobüsten atılan yaşlı adam hasttanelik oldu. Timurtaşpaşa otobüs duraklarında yaşanan olayda yaşlı adam neye uğradığını şaşırdı.

02 Eylül 2018 Pazar 14:09
Bursa'da Otobüs Şöförü ve Yolcu Yaşlı Adamı Darp Edip Otobüsten Attılar

Bursa'daki Timurtaşpaşa otobüs duraklarından meydana gelen darp olayında;otobüse binen 72 yaşındaki N.B, isimli yaşlı adam ücretsiz seyahat kartını okuma cihazına tuttu fakat cihaz kartı okumadı.

Tekrardan kartını okutmak isteyen yaşlı adamın kartı yine okunmadı. Bunun üzerine yaşlı adama otobüsten inmesini söyleyen otobüs şöförü ve yaşlı adam arasında tartışma çıktı. Olaya sonradan dahil olan başka bir yolcu ve otobüs şöförü yaşlı adamı darp ederek otobüsten aşağıya attılar.

Aldığı darbelerle başından ve kolundan yaralanarak kanlar içersinde yere yığılan yaşlı adamı gören vatandaşlar şöför ve onunla birlikte yaşlı adamı darp eden yolcuya saldırmak istediler.

Olayı fark eden Güven Timleri tartışmaya müdahele ederek ortalığı sakinleştirdiler. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri darp edilen yaşlı adama ilk müdaheleyi gerçekleştirdiler.

Yaşlı adam yapılan ilk müdahelenin ardından hastaneye kaldırılırken otobüs şöförü ve kavgaya karışan yolcu Güven Timleri tarafından gözaltına alındı. Darp edilen yaşlı adamın durumunun ciddiyetini koruduğu gelen haberler arasında.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108