Bursa'da O Görevlilere Rambo Bıçaklı Saldırı

Bursa'da başıboş olan hayvanları toplamakla görevli olan barınak görevlileri topladıkları hayvanları barınağa götürürken rambo bıçaklı saldırıya uğradılar.

03 Ağustos 2018 Cuma 23:11
Bursa'da O Görevlilere Rambo Bıçaklı Saldırı

Bursa İnegöl'de yaşanan rambo bıçaklı saldırıda başıboş dolaşan atları toplayarak barınağa götürmeye çalışan ekipler kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradılar.

Gelen bilgilere göre İnegöl Belediyesi'nde başıboş hayvanları toplamak ve barınağa götürkmeke görevli olan ekipler Alanyurt ilçesinde kırmızı ışıkta durdular. Bu esnada bir kamyonetle ekipleri takip eden kimliği belirsiz kişiler araçtan inerek ekipleri tehdit etmeye başladılar. Olay yaşanırken diğer bir kaç şahıs ise araca bağlı olan atları alarak kayıplara karıştılar.

İnegöl Belediyesi'nde görevli olan zabıta ve barınak görevlilerinin duruma müdahale ettikleri sırada görevlilere bıçak çeken ve olaya karışan şahıslar geldikleri kamyonetleri bırakarak yaya olarak kaçtılar.

Yaşanan olayda kimse yaralanmazken polis ekipleri olayla alakalı olarak şahısları bulmak için çalışma başlattı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108