Bursa İnegöl'de bir şahıs sokak ortasında kendini bıçakladı

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki olayda ailevi sorunlarının bulunduğu öğrenilen bir şahıs iş çıkışında sokak ortasında kendini bıçakladı. Şahıs kendine sapladığı bıçakla hastaneye götürüldü.

20 Eylül 2018 Perşembe 10:24
Bursa İnegöl'de bir şahıs sokak ortasında kendini bıçakladı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda gerçekleşen olayda idaalara göre 42 yaşındaki şahıs çalıştığı fabrikadan çıktıktan sonra eve gitmeden önce telefonla bir süre ailesiyle konuştu. Telefon görüşmesi sonrasında kendisini yanında bulunan bıçakla kendisini bıçakladı.

Kendisini bıçaklayan ve yere düşen şahıs çevrede bulunan vatandaşlar tarafından fark edilerek 112 sağlık ekiplerine ve polise haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kendini bıçaklayan 42 yaşındaki şahısa olay yerinde ilk müdaheleyi yaptıktan sonra vücuduna sapladığı bıçakla birlikte İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdüler. Hastanenin acil servisinde tedavi altına alınan şahıs ameliyata alınırken hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Şahsın kendini bıçakladığı ilgili olay yerinde inceleme yapan ekipler soruşturma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 20.09.2018 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108