Bursa'da Eski Eşi Dehşet Saçtı!

Bursa'da eski eşini 18 yerinden bıçaklayıp daha sonra çantasını alıp kaçtı. 18 yerinden bıçaklanan kadın kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

23 Ekim 2018 Salı 20:27
Bursa'da Eski Eşi Dehşet Saçtı!

Alınan bilgilere göre, olay Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Mimarsinan Mahallesi Selvi sokakta meydana geldi. İddiaya göre H.G. evden çıkan 38 yaşındaki eski eşi Ö.M.'yi takip etmeye başladı. Sokak ortasında eski eşinin önünü kesen H.G. eski eşi ile tartışmaya başladı. Kısa süre içinde büyüyen tartışmada belinden çıkardığı bıçakla eski eşi Ö.M.'yi 18 yerinden bıçaklayan H.G. çantayı alıp kayıplara karıştı. Kadının çığlık seslerine uyanan mahalle sakinleri ve çevredekiler olayı dehşet içerisinde izlerken polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Ö.M. hastaneye kaldırılırken polis ekipleri olayın yaşandığı yeri abluka altına aldı.

Ağır yaralanan kadın yspılsn tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. 

Ö.M.'yi bıçakladıktan sonra olay yerinde bulunan çantasını alıp kaçan H.G. ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına takıldı.

Ö.M.'nin eski eşinden 18 yaşında bir oğlullarının olduğu öğrenildi. 

Polis ekipeleri dehşet saçan eski kocayı bulmak için soruşturnma başlattı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108