Bursa'da Düğünde Dehşet' 1 Kişi Yaralandı

Bursa'da bir düğünde meydana gelen olayda düğün sahipleri ve mahalleli arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 20:11
Bursa'da Düğünde Dehşet' 1 Kişi Yaralandı

Edinilen bilgiye göre mahallede yapılan düğün esnasında düğünde bulunan kişilerden bazıları mahallede oynayan çocukları döverek uzaklaştırdılar.

Dövülen ve ağlayarak evine giden bir çocuk babasının ne olduğunu sorması üzerine olayı anlatan çocuğun babası düğün sahibine giderek tepkide bulundu.

Tepki sonrasında kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından sırtından bıçaklanan çocuğun babası İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altın alındı.

Düğün sahipleri ve mahalle sakinleri arasında yaşanan gerginlik sonrasında olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olaylar alakalı olarak tahkikat sürüyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108