Bursa'da Gelin Arabası ve Kalaşnikofla Kuyumcu Soygunu

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşanan soygun girişiminde Vişne Caddesi'nde bulunan bir kuyumcunun önünde duran gelin arabası'ndan elinde kalaşnikof tüfekle inen şahıs kuyumcuyu soymak istedi.

08 Eylül 2018 Cumartesi 20:42
Bursa'da Gelin Arabası ve Kalaşnikofla Kuyumcu Soygunu

Bursa'da meydana gelen soygun girişiminde Duaçınarı Mahallesi Vişne Caddesi'ndeki bir kuyumcu dükkanının önüne yanaşan gelin arabasından kalaşnikof tüfekle inen soyguncu kuyumcu dükkanının sahibini ayağından yaraladı. Durumu fark ederek soyguncunun üzerine atlayan emekli polis memuru soyguncuyu etkisiz hale getirdi.

Edinilen bilgiye göre Vişne Caddesi'nde bulunan kuyumcu dükkanını soymak için gelen kalaşnikoflu şahıs kuyumcu dükkanının önünde gelin arabasında inerek kuyumcuyla tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada elindeki kalaşnikof tüfekle kuyumcuyu ayağından vuran şahıs olay esnasında orada olan emekli polis memuru tarafından etkisiz hale getirildi. Emekli polis memuru ve soyguncu arasında yaşanan arbedede ateş alan kalaşnikof tüfekten çıkan mermiler çevredeki araçlarda hasara sebep oldu.

Ayağından yaralanan kuyumcu dikkanı sahibi hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi. Kalaşnikof tüfekle ve 4 adet şarjörle kuyumcuyu soymak isteyen şüpheli gözaltına alınırken sorgusunun devam ettiği gelen haberler arasında.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108