Ben Şeytanım Dedi! Bıçakla 4 Kişiye Saldırdı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen olayda, otobüs durağında bekleyen 4 şahısa ben şeytanım diyerek ekmek bıçağıyla saldıran şahıs 2 kişiyi öldürdü.

09 Eylül 2018 Pazar 19:01
Ben Şeytanım Dedi! Bıçakla 4 Kişiye Saldırdı

Ankara Etimesgut'ta 7 Eylül 2018 tarihinde yaşanan olayda sabah işe gitmek için otobüs durağında bekleyen şahıslara ekmek bıçağıyla saldıran şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otobüs durağında otobüs bekleyen şahısların yanına gelip ben şeytanım diyerek elindeki ekmek bıçağıyla saldıran şahıs kaçmaya çalışan şahıslardan ikisini yaralarken yere düşen diğer iki şahısıda yerde bıçaklamaya devam etti. Çevrede bulunan olayı gören vatandaşların haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralılardan biri olay yerinde diğeride hastanede yapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı. Ekmek bıçağıyla duraktaki insanlara saldıran ve öldüren şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108