Bursa'da Ambulansın Çarptığı Şahıs Ağır Yaralandı

Bursa'da meydana gelen olayda hasta taşıyan ambulansın çarptığı adam kendisine çarpan ambulans aracıyla hastaneye kaldırıldı.

21 Eylül 2018 Cuma 21:14
Bursa'da Ambulansın Çarptığı Şahıs Ağır Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Bursa Ankara Karayolu Mesudiye Köprüsü üzerinde yaşanan kazada, Yeniceköy'de bir hastayı alarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürmek için yola çıkan ambulans köprünün üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 69 yaşındaki yayaya çarptı. Ambulansın çarpmasıyla metrelerce sürüklenen yaşlı adam ağır şekilde yaralandı.

Kendisine çarpan ambulansta bulunan sağlık görevlileri tarafından ilk müdahelesi gerçekleştirilen 69 yaşındaki adam İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaşlı adamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, ekipler kazayla ilgili tahkikat başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bahattin 2018-09-22 08:38:42

adamlar soformu ralli pilotumu belli degil

Avatar
Züğürt ağa 2018-09-25 13:35:35

Haklısın Bahattin kardeşim ambulanslar çok hızlı gidiyor. Ama onlara sorsan onlarda haklı hastayı yetiştirmek için hızlı gidiyoruz diyeceklerdir.

banner56

banner108