Bursa'da Meyve Yüklü Tır Devrildi: 2 Yaralı

Bursa'da meyve yüklü tırın kontrolünü kaybederek devrilmesi sonucunda tonlarca meyve yerlere saçıldı. Kazada tırda bulunan iki kişi yaralandı.

21 Eylül 2018 Cuma 21:24
Bursa'da Meyve Yüklü Tır Devrildi: 2 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Mezitler 5 mevkisinde meydana gelen kazada, Ankara'ya meyve götürmek için yola çıkan ve virajı alamayarak sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği meyve yüklü tır devrildi. Kazada bariyerlerin üzerine devrilen tırda bulunan tonlarca meyve yola savruldu.

Araçta sıkışan sürücü ve arkadaşı olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Ekipler kazayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak 2018-09-22 02:08:52

Geçmiş olsum

banner56

banner108